Programul Mentor vanzari – cursuri interne

Programul MENTOR Vanzari  se adreseaza companiilor cu echipe de vanzari, companii orientate spre client si calitate. Cursurile sunt destinate agentilor, consilierilor, consultantilor si managerilor din departamente ca: vanzari, call center, customer care, marketing. El cuprinde cursuri interne in urma parcurgerii carora echipa isi dezvolta abilitati lucrative, acumuleaza cunostinte teoretice si practice necesare in activitatea zilnica.

Prin ce se remarca Programul MENTOR Vanzari:

 Logica cursurilor din program

Cursurile respecta o susccesiune logica asa cum a reesit din 16 ani de practica cu companii client nationale si multinationale.

Cursul initial – Dezvoltarea echipei – team building – are menirea de a actuliza, valida si dezvolta echipa, ca premisa pentru performantele viitoare.

Planificarea si organizarea vanzarilor proprii – aduce cunostiinte noi si abilitati de viziune imediat aplicabile pentru cresterea volumului de activitate ca baza pentru cresterea volumului de rezultate.

Tehnici si abilitati de vanzare – urmareste dezvoltarea cunostintelor, abilitatilor  si atitudinii de vanzare consultativa. Pe pasii Procesului de vanzare: Prospectare – Contact initial – Discutie nevoi – Ofertare – Urmarirea vanzarii – Servicii post vanzare, se exerseaza cu jocuri de rol, studii de caz, simulari, tehnici de prospectare, rezolvare de obiectii, negociere, finalizare, fidelizare, s.a.

Cursul  de Tehnici si abilitati de comunicare interpersonala profesionala rafineaza comunicarea client consultant ca avantaj competitiv.

Tehnici si abilitati de negociere este cursul care aduce tehnici avansate si bune practici de negociere persuasiva utile consultantilor in castigarea increderii clientilor.

Din cursul Servicii superioare pentru clienti, cursantii obtin principii si tehnici de fidelizare cu care sa-si surprinda pozitiv proprii clienti, de fiecare data. Curs avansat, pentru consultanti seniori.

curs management leadership coaching curs management proactiv in company

 Adaptarea la cerintele clientului

Cerintele sunt identificate de traineri impreuna cu managerul general sau managerul de vanzari, cu participantii la cursuri si cu clienti ai acestora.

Companiile isi aleg anumite cursuri sau chiar module de curs care sunt apoi adaptate ca scop, obiective, structura si ateliere in functie de stadiul si marimea echipei de vanzari si domeniul de activitate.

Echipe diferite de consultanti de vanzari pot parcurge module diferentiate.

curs management leadership coaching curs management proactiv in company

 Etape, module si rezultate

Prima etapa din program este identificarea si prioritizarea cerintelor companiei client, a beneficiilor asteptate.

Etapa urmatoare consta in alegerea pe prioritati si adaptarea cursurilor. Aici se pot alege evaluari comportamentale cu modelul de management al calitatilor Life Orientations®.

In etapa a treia fiecare curs sustinut are raport de activitate cu evaluari individuale, recomandari si concluzii.

Etapa a patra este dedicata evaluarii finale.

Intre etapele de instruire exista teme si proiecte individuale sau per echipa, exista lecturi si sesiuni de follow-up.

Rezultatele sunt evaluate 360 ca impact, comportamente schimbate, ROI, KPI.

Cursuri vanzari in Iasi

 dar si in Bucuresti, Ploiesti, Brasov, Cluj, Timisoara

la sediul companiei client sau in locatia aleasa de aceasta.

cursuri leadership management

Cursul este 100% interactiv: oamenii vor cunoaşte noi abordări ale situaţiilor şi vor înţelege avantajul diversităţii in organizatie. Participantii vor avea activităţi experienţiale (adulţii invaţa din experienţe) în cadrul cărora vor realiza lucruri împreună, intr-un mediu extern organizatiei.

curs Planificarea si Organizarea vanzarilor proprii

Un curs cu multe ateliere cu tehnici de planificare si organizare consacrate, cu metode de organizare a prospectarii active, de prioritizare a activitatilor. Principiile lui Lakein si cadranele Covey sunt doar cateva dintre acestea.

curs tehnici si abilitati de vanzare

Curs de vanzare consultativa sustinut in peste 200 de editii cu peste 500 de participanti din 2001 pana in prezent. Structura cursului este alcătuită din ateliere practice, cu grad ridicat de interactivitate şi acumulare de cunoştinţe.

tehnici si abilitati de comunicare curs comunicare negociere

Cursul aduce zeci de bune practici din comunicarea profesionala: AIDA – formula vânzărilor de calitate la telefon, adaptarea comunicarii în funcţie de preferinţele Conducătorului, Analiticului, Amiabilului şi Expresivului,…

curs tehnici si abilitati de negociere

Acest curs va prezinta Legile convingerii si Strategia Harvard exersate in negocierile cotidiene. Se pune accent pe negocierea castig-castig, cooperanta si consultativa, pentru relatii de termen lung.

curs CRM service

Cursul îmbină abordarea structurată a Principiilor Superior Client Service cu ateliere practice de dezvoltare de abilităţi. Oricâte definiţii am căuta pentru calitate ele vor ceda în faţa unui adevăr simplu: Clientul defineşte Calitatea!

Companiile care apeleaza constant la serviciile noastre sunt din domeniul comercializarii de autovehicule, piese, utilaje, scule si echipamente pentru industrie si constructii,  dar si al serviciilor: financiare, bancare, de asigurari, imobiliare, medicale, de logistica, IT&C. Dintre acestea putem aminti: Foerch Romania, INGBank Office, Five Holding Constanta, Maf Force Iasi, Holleman Romania, Ewopharma AG Romania, Laropharm Bucuresti, Avia Motors Bucuresti, Alto Syncro Bucuresti, Casa Auto Iasi,  Ispal Iasi, Eurotech Iasi, Quartz Matrix Iasi, Cybernet Auto Center Bacau, Safir Vaslui, Yarnea Neamt, Izotec Group Neamt, Concord Service Center Iasi, 3P Frigoglass Iasi,  Tester Iasi, Caremil – Fashion Sense Neamt, Arcadia Hospital Iasi.  Mai multe detalii in pagina clienti.

Multumim clientilor pentru increderea acordata.

Cristina Elena Butnariu -Manager Resurse Umane – ISPAL S.R.L.

“MENTOR Training a furnizat pentru angajatii ISPAL cursurile: “Tehnici si Abilitati de Vanzare”, “Tehnici de comunicare si negociere”, “Managementul echipei si delegare” si de asemenea a implementat in cadrul organizatiei sesiunea saptamanala: “Pilula de Training”. Cursurile au fost sustinute de trainerul Radu Nechita pe care dorim sa-l recomandam pentru inaltul nivel de pregatire si profesionalism.”

Mircea Placinta -Director General – Cybernet Autocenter S.R.L.

“Avem o echipa puternica si am descoperit, cu cei de la Mentor Training, cum ne putem pastra aceasta atitudine, cum putem creste. Multumim pentru training-urile particularizate si pentru pasiunea prezentarii. Suntem satisfacuti ca putem primi informatii despre cum ne putem dezvolta si in special ca putem avea un feedback profesionist din exterior.”

Pentru a beneficia de o oferta cat mai aproape de nevoile organizatiei dumneavoastra  va rugam sa:

Pentru echipe mai mici de 8 persoane organizam lunar cursuri deschise. Consultati