Team Building

Ce veti obtine in urma unui team building:

deschiderea de noi canale de comunicare intre membrii echipei

motivarea echipei pentru performanta

stabilirea prioritatilor in munca in echipa si maximizarea contributiei fiecarui membru

inlaturarea barierelor fizice si psihologice

modalitati de rezolvare ale viitoarelor proiecte, conflicte

accentuarea valorilor individuale subsumate echipei

Oamenii vor cunoaste si alte calitati ale colegilor, vor exersa noi abordari ale situatiilor si vor intelege avantajul diversitatii.

pentru cine este potrivit un team building

Programele noastre de teambuilding sunt adresate organizatiilor care doresc:

sa eficientizeze echipe in dauna supradimensionarii;

sa reduca turn-over-ul de personal si perioadele de adaptare

sa dezvolte culturi inovative bazate pe calitati individuale potentate de echipa

sa „arda” rapid etapele de formare-furtuna-dezvoltare si performanta ale echipei

sa imbunatateasca acceptanta noilor membri

evaluari premium pentru echipele lor

sa reduca efectele aparitiei grupurilor vechi

sa celebreze succesul printr-un eveniment de calitate

Prin structurile si atelierele experientiale programele de team building sunt axate pe cei

 piloni ai echipei

(totodata si cinci probleme posibile)

1. coeziune pe sarcina si pe social;

2. comunicare deschisa;

3. interdependenta;

4. norme si roluri;

5. misiunea echipei.

In cautarea Comorii 

coeziune

comunicare

team building activitati hamak iasi

In cautarea comorii – LIFO® 

roluri

asumare responsabilitati

team building activitati iarna neamt

Odiseea Spatiala 2050

misiune

interdependenta

team building sibiu

Olimpici Impreuna 

creativitate

interdependenta

team building bucovina activitati

O Noua Lume 

roluri

coeziune

team building delta activitati

Aventura Ingredientului Magic 

misiune

comunicare

team building

Durata unui program poate fi de o zi pana la trei zile.

Locatiile in care se desfasoara sesiunile de teambuilding sunt alese impreuna cu clientii nostri, in functie de amploarea si specificul evenimentului:

Bucuresti, Ploiesti, Timisoara, Cluj, Sibiu, Paltinis, Stana de Vale, Brasov, Bran, Moeciu, Predeal, Busteni,  Constanta, Tulcea, Sulina, Mangalia, Vatra Dornei, Gura Humorului, Voronet, Sucevita, Iasi, Piatra Neamt, Suceava, Bacau, Slanic Moldova, Tg. Ocna,  s.a.

Echipele pot fi de la 10 pana la 500 de participanti.

Programele noastre de teambuilding  sunt 100% energetice, imbina atelierele de dezvoltare a abilitatilor de comunicare si lucru in echipa cu evaluari comportamentale oferite de metoda Life Orientations ® 

Referinţele Teambuilding cu metoda Life Orientations®

Romtelecom (ESD Business) * Ewopharma AG Romania Bucureşti * ING Asigurari Bucuresti 2, Brasov, Neamt * Cersanit Romania S.A. * Metro cash & carry Romania S.A. magazinele Iasi, Sibiu, Timişoara 2, Constanta 1, Constanta 2, Oradea, Pitesti * Vinexport Vrancea * Agentia de Dezvoltare Regionala Nord Est * Polirom Iasi * Fiterman Pharma Iasi * Grupul de firme Conex Iasi * Casa Auto Iasi * Tester Grup Iasi * Virom International * Rom Trade Company * Inter Imobiliare * Auchan Iasi * Eurotech Iasi – dealer Bosch * ProInvest Grup Pascani * EFG Finance IFN * Trust EuroTherm Piatra Neamt * Gold & Platin Iasi * Cozar Com Piatra Neamt * Roplast Thermo Suceava * Garden’s Piatra Neamt * Katel Group Piatra Neamt *

Ce spun managerii echipelor participante la team building:

Patricia Fiterman

Executive Manager – Fiterman Pharma

„E placut sa citesc lucruri frumoase despre oamenii mei, sa-i revad pe unii dintre ei asa cum ii stiam , iar pe altii sa-i redescopar sau chiar sa-i descopar acum, prin ochii vostri.
… inveti sa iubesti diversitatea in echipa pe care o conduci, astfel incat sa nu omori creativitatea, experimentarea, dar sa le mentii in permanent echilibru cu obiective smart, atent urmarite pas cu pas.
Cu drag si apreciere. ”

Team building cu tematica: „Olimpici Impreuna! – coeziune, creativitate si fun”

Vasile Asandei

Director General – ADR Nord-Est

„Agentia pentru Dezvoltare Regionala Nord- Est a desfasurat in perioada 10-12.11.2016, in localitatea Sucevita, judet Suceava ( “Hotel Voievod”) un program de team-building destinat unui grup mare, format din 108 angajati.
Aceasta sesiune a avut ca tematica generala de desfasurare “Dezvoltarea echipei – In cautarea comorii” si a vizat dezvoltarea abilitatilor manageriale si administrative pentru personalul propriu OI POR din cadrul ADR Nord-Est. SC Mentor Training SRL a furnizat consultanta si serviciile de specialitate necesare desfasurarii activitatilor de instruire.
Echipa Mentor Training a dat dovada de profesionalism si initiativa pe tot parcursul derularii programului, dovedindu-se a fi parteneri de incredere in organizarea evenimentului. Jocurile si activitatile practice propuse de echipa de specialisti din cadrul Mentor Training au fost diverse si antrenante, stabilite si derulate in conformitate cu obiectivele si orarul de desfasurare a sesiunii de team-building.
De mentionat este si faptul ca membrii echipei Mentor Training au fost flexibili, cooperanti si deschisi in derularea intregului program de team-building. Acestia au gasit cele mai bune solutii in derularea activitatilor, respectand toate conditiile si criteriile solicitantului , in asa fel incat, in final, obiectivele ADR Nord-Est au fost indeplinite in totalitate.
Evidentiem ca Agentia pentru Dezvoltare Regionala Nord-Est isi doreste si in viitor colaborari cu SC Mentor Training SRL, intrucat feed-back-ul din partea angajatilor Agentiei a fost foarte bun, iar trainerii si facilitatorii exercitiilor derulate in cadrul programului de team-building au dovedit o buna cunoastere a metodelor utilizate, capacitate de organizare, dinamism si creativitate.
Recomandam cu caldura echipa Mentor Training pentru derularea sesiunilor de team-building destinate nevoilor de dezvoltare a echipelor de lucru.”

Anda Mihalache

Manager General – Rom Trading Company

„…am citit raportul. Multumesc mult! Ati fost voi foarte buni,de aceea ne-am straduit sa fim la inaltimea asteptarilor voastre.
A fost excelent. Participantii inca povestesc! De bine! Si zambesc,amintindu-si in ce situatii au fost pusi! Maine ne vom uita la filmulete!
Multumim foarte mult inca odata!”

Team building cu tematica: „O Noua Lume! – creativitate si interdependenta”

Va prezentam echipa trainerilor specializati in team building ai MENTOR Training:

Call Now Button