Programul MENTOR Management 

se adresează companiilor orientate spre client și calitate.

Echipa managerială beneficiază de un program de instruire în managementul proactiv aplicat, cu procese, instrumente și metode eficace, de dezvoltare a cunoștințelor practice, a abilităților de lider și a atitudinii pentru conducerea echipelor.

Prin ce se remarcă Programul MENTOR Management:

Logica cursurilor din program 

Cursurile respectă o …

susccesiune logică așa cum a reieșit din anii de practică (din 2004) cu companii client naționale si multinaționale.

Primul curs este de regula dedicat dezvoltării, actualizării echipei – un Team building. Credem că nu se pot oferi sustenabil servicii de calitate clienților externi, dacă nu se ofera întâi servicii de calitate clienților interni – colegilor.

Cursul al doilea, Managementul activității echipei, este cursul fundament unde se vor parcurge cele cinci procese de management proactiv: planificarea activităților proprii și ale oamenilor, organizarea acestora, managementul resurselor umane, conducerea și coordonarea activității fiecarui membru și controlul și evaluarea rezultatelor.

In continuare cursul de Management al resurselor umane abordeaza recrutarea și selecția angajaților ca pe vânzarea unui job și se exersează sisteme și practici HR, în cursul Train the trainers – pentru manageri aceștia învață tehnici eficace de instruire și cum să susțină o sesiune de instruire.

Cursul, Coaching managerial și leadershipdezvoltă abilități de antrenor pentru stimularea oamenilor din echipele proprii.

curs management leadership coaching curs management proactiv in company

 Adaptarea la cerințele clientului

Companiile client își aleg anumite …

cursuri sau chiar module de curs care sunt apoi adaptate ca scop, obiective, structura și ateliere în funcție de stadiul și marimea echipei manageriale și domeniul de activitate.

Prima etapa din program este identificarea și prioritizarea cerințelor companiei client, a beneficiilor așteptate.

Trainerii le identifica cu managerul general, cu participanții la cursuri și cu clienți ai acestora.

Etapa urmatoare constă în alegerea pe priorități și adaptarea cursurilor. Aici se pot alege evaluari comportamentale cu modelul de management al calităților Life Orientations®.

In etapa a treia fiecare curs susținut are raport de activitate cu evaluări individuale, recomandări și concluzii.

Etapa a patra este dedicată evaluarii finale.

curs management leadership coaching curs management proactiv in company

Etape, module și rezultate

Între etapele de instruire cursanții au …

teme și proiecte individuale sau per echipă, beneficiază de lecturi și sesiuni de follow-up.

Echipe diferite de manageri din organizația client pot parcurge module diferențiate în cadrul programului de instruire. Rezultatele sunt evaluate 360 de grade ca impact, comportamente schimbate, ROI, KPI.

Cursurile se pot organiza și parcurge și in module distincte, cum ar fi: Managementul timpuluiStress managementConflict management, diverse grupe de manageri – cursanti participând în fucție de experiența proprie și utilitatea viitoare în activitate.

O mențiune speciala este pentru cursul: Educație Financiara – finanțe pentru non – finanțisti, necesar celor care proiecteaza bugete și pentru cursul: Educație antreprenoriala, cerut de companiile client care francizează sau externalizează.


DEZVOLTAREA ECHIPEI / TEAM BUILDING
-cu metoda Life Orientations®

Nimeni nu este perfect dar o echipă poate fi”.

Cursul este energetic, angajant, informal, încurajează comunicarea deschisă, motivează membrii echipei, descoperă lideri, creează un climat de încredere, stimulează deschiderea de noi canale de comunicare, ajută la stabilirea priorităţilor şi maximizarea contribuţiei fiecăruia.

MANAGEMENTUL ACTIVITĂȚII ECHIPEI

„Ziua în care am devenit manager diferă de ziua în care am fost numit manager.”

Acest curs propune managerilor o abordare practica și structurată a activităților de management proactiv desfășurate în cadrul echipelor lor.

PLANIFICAREA ȘI ORGANIZAREA ACTIVITĂȚII ECHIPEI

We never plan to fail but we fail to plan. Nevertheless, we need a plan.”

Se pune accent pe managementul volumului de activitate ca fundament pentru managementul volumului de rezultate, la rândul său necesar calității și performanței.


MANAGEMENTUL RESURSELOR UMANE

I am payed for recruiting people”

Cursul este destinat managerilor din diverse departamente, să privească procesele din Resurse Umane ca pe procese de vânzare a unui job și apoi de păstrare, în performanță.

MANAGEMENTUL TIMPULUI

curs open managementul timpului tehnici

Prea multora o treabă de 10 centi le ia timp în valoare de 10$” – Atlee Vail

În viață, orice individ are în proprietate deplină doar două bunuri: timpul (momentul “aici și acum”) și energia personală.

TRAIN THE TRAINERS – pentru manageri

Importanța trainingului se observă în absența trainingului”

Managerul viitorului trebuie să fie şi un foarte bun trainer pentru a vinde viziune, abilităţi, cunoştinţe şi atitudine oamenilor săi, într-un mod care să-i motiveze pe aceştia.

COACHING MANAGERIAL ȘI LEADERSHIP

Feedback-ul profesional într-o organizație

Oamenii se uită la ceea ce faci și nu la ceea ce spui. Arată-ți grija față de ei și le vei putea cere ce vrei să obții”.

Cursul propune metode verificate de dezvoltare a calităților și abilităților angajaților. Un om care simte că poate să crească profesional, este încurajat să învețe, va rămâne și va performa.


CONFLICT MANAGEMENT

Conflictul per idei este bun, conflictul per persoane nu este bun.”

Nu există organizație fără conflicte dar cu toate acestea puțini știu ce este cu adevărat conflictul. Cursul propune analiza așteptărilor ca evaluator al apariției unui conflict, etape de rezolvare a conflictului și fructificarea experienței avute.

STRESS MANAGEMENT

Stresul este distanta perceputa dintre resurse și rezultate asteptate.”

Cursul propune o abordare a stresului la locul de munca prin dezvoltarea creativității și a abilităților de rezolvare a problemelor, principalele generatoare de stres.

EDUCAȚIE ANTREPRENORIALĂ

curs educatie antreprenoriala

Există ceva mai puternic decat toate armatele lumii, iar aceasta este o idee careia i-a sosit vremea.”

Cursul dezvoltă cunoșținte, abilități și atitudine antreprenorială pentru specialiști din companii, colaboratori externi și mici întreprinzători.

EDUCAȚIE FINANCIARĂ

Cursul nu își propune să realizeze istoria banilor, să explice teoretic elemente bancare ci se concentreaza exclusiv pe ce înseamnă economisire, metode, viziune și comportamente asociate. O sumă de ateliere cu exerciții, calcule, exemple, studii de caz și dezbateri, chestionare și concluzionări.


Companiile care apelează constant la serviciile noastre sunt din domeniile:

 • servicii bancare, financiare și de asigurari
 • auto – vânzări și service
 • industria farmaceutică și servicii medicale
 • vânzări, distribuție piese, echipamente, scule și utilaje profesionale
 • servicii în turism și alimentație publica
 • telecomunicații
 • soluții IT&C
 • soluții termice, energetice
 • imobiliare, amenajări exterioare și interioare
 • servicii logistice
 • producție mobilă, producție industrială, producție produse alimentare, producție confecții textile
 • tipografii, materiale publicitare

Mulțumim clienților pentru încrederea acordată.

Ce spun cei care au beneficiat de cursurile din Programul MENTOR Management

„Am avut ocazia să colaborăm în programul de instruire: “Coaching Managerial” pentru echipa de management a companiei noastre, FOERCH S.R.L., cu trainerul Radu Nechita, pe care-l recomand călduros pentru astfel de programe.”

Liviu Sonea – Manager General – Foerch S.R.L.

„Impreună cu colegii mei am remarcat și apreciat în mod deosebit profesionalismul trainerului Radu Nechita și atmosfera generata de acesta pe parcursul desfășurării cursurilor. Aplicăm cu entuziasm și în practica ceea ce am învățat la curs și rezultatele au început deja să apară, ceea ce ne aduce o mare satisfacție. Mulțumiri întregii echipe Mentor Training!”

Roxana Ciobanu – Manager Resurse Umane – YARNEA S.R.L.

„Un training foarte interesant pentru un team-leader. Modelele predate pot fi și vor fi utilizate în practica de zi cu zi.”

„Interesant, captivant. Multe concepte erau inconstient cunoscute, dar acest curs le-a scos în evidență și le-a nominalizat foarte concis.”

„Remarcă pozitivă cu privire la numarul exemplelor / studiilor de caz primite în cadrul cursului și faptul că se pune mult accent pe partea practică.”

„Am remarcat entuziasmul cu care trainerul ne-a prezentat acest curs, felul în care a păstrat atitudinea și interesul cursanților precum și alegerea subiectelor discutate.”

participanții la cursul intern: „Coaching Managerial” – Crystal System S.R.L.


Pentru a beneficia de o ofertă cât mai aproape de nevoile echipei cere:

Pentru echipe mai mici de 8 persoane organizăm cursuri deschise:

Află datele următoarelor cursuri. Abonează-te la:


Cursuri management în Iași, București, Ploiești, Brașov și Cluj.

Distribuie prietenilor dacă crezi că informația este utilă pentru ei. Mulțumim!