Dezvoltarea Echipei – team building

„Nimeni nu este perfect dar o echipa poate fi!”

Compatibilitatea este o abilitate şi nu o situaţie! Sunt lucruri care se simt, se traiesc pentru ca asa vor acei oameni si nu pentru ca le spune cineva. Cât aţi plăti pentru ca lucrurile să funcţioneze şi fără dvs? Mult, pentru că veţi cumpăra un sistem. Cât aţi plăti pentru ca oamenii să „funcţioneze” eficient, cu sau fără dvs? Şi mai mult, pentru că veţi „cumpăra” o echipă. Şi încă ceva: o echipă poate face un sistem dar un sistem poate face o echipă? Dacă aţi spus da, observaţi-i pe cei vechi cum îi primesc pe cei noi în organizaţie.

Participantii vor avea activităţi experienţiale (adulţii invaţa din experienţe) în cadrul cărora vor realiza lucruri împreună, intr-un mediu extern organizatiei, ce vizează dezvoltarea de abilităţi de comunicare interpersonală, coeziune, interdependenţă, identificare misiune echipa, norme si roluri asumate, in exercitii de coordonare, sincronizare şi cooperare în echipă. Toate atelierele pot fi filmate, pentru feedback. Fiecare atelier are debrief condus de traineri. Cursul este 100% interactiv: oamenii vor cunoaşte noi abordări ale situaţiilor şi vor înţelege avantajul diversităţii in organizatie.

Curs dedicat echipelor medii – mari, 150 persoane, 16 ani de expertiza

Ce veti obtine in urma unui team building, pentru cine este potrivit un team building si despre tematicile programelor noastre.

Pentru a beneficia de un program de instruire cat mai apropiat de nevoile organizatiei dumneavoastra  va rugam sa: