Politica de Protectie a Datelor cu Caracter Personal

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice

S.C. MENTOR TRAINING S.R.L. are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra.

Scopul colectarii datelor este informarea despre serviciile S.C. MENTOR TRAINING  S.R.L.

Politica se aplica Datelor colectate din urmatoarele surse:

  • site-ul www.mentortraining.ro;
  • transmiterea datelor prin completarea formularelor: “Aboneaza-te la newsletter“ , ”Contact”, “Cerere oferta curs intern” si “Inscriere la curs deschis”.

Cititi cu atentie Politica pentru a intelege in mod clar practicile noastre privind prelucrarea datelor dumneavoastra. Retineti ca trebuie sa fiti de acord cu aceasta politica pentru a vizualiza si / sau utiliza site-ul nostru. Daca nu sunteti de acord cu Politica noastra de Protectie a datelor cu Caracter Personal, va adresam rugamintea de a nu utiliza site-ul nostru.

Sunteti responsabil de a va asigura ca toate datele furnizate catre S.C. MENTOR TRAINING S.R.L. sunt complete, corecte si actualizate.

Ce date colectam?

  • Datele referitoare la identitatea dumneavostra: numele, prenumele, adresa de e-mail, numarul de telefon si compania unde lucrati prin formularele enumerate mai sus;
  • Date referitoare la navigare: date referitoare la modul in care utilizati site-urile web, inclusiv: adresa IP, browserul utilizat, durata de navigare, istoricul cautarilor, sistemul de operare utilizat, limba si paginile vizualizate.
  • Date despre vizitele dvs. pe site-ul nostru, inclusiv date despre trafic, fisiere de jurnal si alte date sau resurse de comunicare utilizate de dvs. atunci cand accesati site-urile noastre.

Cum sunt colectate Datele?

Datele colectate si modul de colectare a acestora variaza in functie de modul in care utilizati site-ul www.mentortraining.ro.

S.C. MENTOR TRAINING S.R.L. colecteaza direct Datele pe care le introduceti in formularele de mai sus sau le comunicati atunci cand ne contactati prin telefon.

S.C. MENTOR TRAINING S.R.L. colecteaza, de asemenea, indirect, Datele dvs. prin cookie-uri si unelte de tracking (Google Analytics).

De ce sunt colectate Datele?

Datele dvs. personale sunt colectate de S.C. MENTOR TRAINING S.R.L. pentru:

– prelucrarea solicitarilor dumneavoastra;

– in scopuri statistice, pentru evaluarea gradului de satisfactie al clientilor in raport cu serviciile S.C. MENTOR TRAINING S.R.L.;

–informare prin mesaje transmise prin e-mail si/sau SMS cu privire la serviciile S.C. MENTOR TRAINING S.R.L.

Datele dvs. pot fi, de asemenea, colectate prin cookie-uri si trackeri, cu consimtamantul dvs., atunci cand este necesar, pentru imbunatatirea experientei dvs. pe site-ul www.mentortraining.ro, prin:

  • permiterea site-ului nostru de recunoastere a terminalului folosit, economisind astfel furnizarea acelorasi informatii de mai multe ori pentru aceeasi activitate;
  • analiza traficului si a datelor transmise de si pe site, pentru a contoriza numarul utilizatorilor, pentru imbunatatirea acestuia precum si pentru a ne asigura ca acesta raspunde in timp util solicitarilor dumneavoastra.

Refuzul dumneavoastra de a furniza unele date ar putea duce la indisponibilitatea anumitor servicii.

Cine proceseaza Datele?

Datele dvs. personale sunt procesate de urmatoarele categorii de personal din cadrul S.C. MENTOR TRAINING S.R.L.:

  • administratorii site-ului www.mentortraining.ro;
  • persoanele desemnate pentru preluarea solicitarilor transmise dvs. pe formularul de contact.

Site-ul www.mentortraining.ro poate contine legaturi catre diferite site-uri web, platforme si retele sociale gestionate pe echipamente ale unor terte parti, de catre persoane si organizatii asupra carora S.C. MENTOR TRAINING S.R.L. nu are control.

Ca atare, in nici un caz nu putem fi trasi la raspundere pentru modul in care datele dvs. sunt stocate sau utilizate pe serverele tertelor parti.

Va recomandam sa cititi politica aplicabila privind protectia datelor cu caracter personal pentru fiecare site web terta parte pe care il accesati prin site-ul nostru pentru a intelege modul in care vor fi utilizate datele dumneavoastra.

Pe ce perioada sunt stocate Datele dvs. personale?

S.C. MENTOR TRAINING S.R.L. stocheaza datele dvs. numai pentru perioada necesara in scopurile explicate mai sus.

Perioada de stocare si de pastrare a datelor variaza in functie de natura si de scopul pentru care au fost colectate; totodata, exista anumite obligatii legale ce prevad perioada de pastrare a acestora.

Datele colectate prin intermediul formularelor de contact, prin telefon  vor fi stocate timp de pana la cinci (5) ani de la data ultimului contact.

Datele colectate prin cookie-uri / trackere vor fi stocate timp de pana la sase (6) luni pentru cookie-urile care masoara publicul nostru si pana la treisprezece (13) luni pentru altii.

Dupa perioadele mentionate mai sus, datele dvs. vor fi anonimizate si vor fi pastrate doar pentru scopuri statistice, accesul la acestea realizand-se controlat.

Cum sunt protejate Datele dvs.?

Datele dvs. sunt stocate pe servere securizate protejate de firewall-uri si software antivirus.

Au fost implementate toate masurile tehnice si organizatorice menite sa protejeze confidentialitatea, disponibilitatea si integritatea datelor dvs. impotriva oricarei accesari sau utilizari nepermise, de utilizare, modificare, dezvaluire neautorizata sau pierderi accidentale.

Avand in vedere caracteristicile mediului online, nu putem garanta securitatea optima a datelor transmise prin internet; va asiguram ca facem tot posibilul pentru a proteja datele, insa, din pacate, nu putem garanta securitatea absoluta a informatiilor trimise pe site-ul nostru, acestea realizand-se pe propriul risc.

Care sunt drepturile dvs?

Conform prevederilor Regulamentului 679/2016 al Parlamentului European si al Consiliului din 27 aprilie 2016 ce vizeaza protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE, S.C. MENTOR TRAINING S.R.L.  are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati.

Totodata, conform Regulamentului dvs. aveti urmatoarele drepturi:

  • dreptul de a solicita informatii despre modul in care se vor utiliza datele personale;
  • dreptul de a avea acces la datele personale colectate;
  • dreptul de a rectifica datele personale colectate;
  • dreptul de a sterge datele personale colectate;
  • dreptul de a restrictiona accesul la datele personale colectate;
  • dreptul de portabilitate a datelor personale catre alt operator;
  • dreptul de opozitie;
  • dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si profilare;
  • dreptul de a te adresa justitiei In caz de incalcare a drepturilor garantate de Legea 679/2016.

Ce inseamna Consimtamant?

Dupa completarea datelor in formularele de mai sus, prin bifarea campului privind Intelegerea termenilor si conditiilor, declarati si acceptati neconditionat ca datele dvs. personale sa fie incluse in baza de date a site-ului www.mentortraining.ro si va dati acordul expres si neechivoc ca toate aceste date personale sa fie stocate, utilizate si prelucrate in scopurile prevazute mai sus la punctul 3.

De ce ati luat cunostinta prin citirea acestei Politici?

Prin citirea Politicii, ati luat cunostinta de faptul ca va sunt garantate drepturile prevazute de lege, respectiv dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de rectificare, dreptul de stergere, dreptul de restrictionare, dreptul de portabilitate, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si profilare si dreptul de a va adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor garantate de Regulamentul 679/2016 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

Pe cine trebuie sa contactati pentru a avea acces la datele dvs. personale colectate de S.C. MENTOR TRAINING S.R.L. ?

Pe baza unei solicitari scrise pe adresa de mail contact@mentortraining.ro va puteti manifesta oricare dintre drepturile evidentiate de Regulamentul 679/2016 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

Care este timpul de raspuns pentru solicitarile dvs.?

Timpul de raspuns pentru solicitarea dvs. este cuprins intre 30 si 90 zile, In functie de solicitarile primite.

Ce se intampla daca datele dvs. personale au fost compromise?

In cazul in care datele dvs. personale au fost compromise, persoana specificata la punctul 10 are obligatia de a va informa in termen de maximum 72 ore, pentru a hotari care vor fi actiunile ulterioare.

Pot fi transmise datele dvs. personale Justitiei?

Informatiile dvs. cu caracter personal pot fi trimise Parchetului General, Politiei, instantelor judecatoresti si altor organe abilitate ale statului, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate.

Va puteti schimba opinia in orice moment facand click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricarui e-mail pe care il primiti de la noi sau contactandu-ne la contact@mentortraining.ro. Vom trata informatiile dvs. cu respect.

Call Now Button